Εταιρείες

Hepaverde 100

Συμπλήρωμα διατροφής φυτικής προέλευσης για την καλή λειτουργία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης και τη βελτίωση της πέψης

Περιγραφή
Ένα συνδυαστικό παρασκεύασμα που περιέχει εκχυλίσματα φυτών, τα οποία δρουν στο ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη και, λόγω του ευρέος φάσματος δράσης τους, χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στη φυτοθεραπεία ως επικουρικό μέσο, καθώς και στην αντιμετώπιση ποικίλων δυσλειτουργιών και παθήσεων.
Περιέχει τη φυσική ουσία σιλυμαρίνη που προέρχεται από το γαϊδουράγκαθο για την προστασία και ενδυνάμωση του ήπατος, αγκινάρα για τη διέγερση του συστήματος του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, καθώς και την πολύτιμη λεκιθίνη βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία της πέψης.

Ιδιότητες
Συμβάλλει στην αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονωδών ηπατικών νόσων, ενώ λειτουργεί επικουρικά σε περιπτώσεις μεταβολής του ηπατικού παρεγχύματος. Βοηθά στο μεταβολισμό μέσω του ήπατος και συμβάλλει στο ρυθμό ανάπλασής του. Ενεργοποιεί τη ροή του χολικού υγρού σε περιπτώσεις δυσπεψίας και διεγείρει την έκκριση παγκρεατικού υγρού.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
Σύνθεση ανά ημερήσια δόση 2 κάψουλες
Λεκιθίνη     300mg
Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου  250mg
εκ του οποίου σιλυμαρίνη 200mg
Εκχύλισμα αγκινάρας   100mg

                
Συστατικά : Λεκιθίνη σόγιας (27%), εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου (22%), υδροξυ-προπυλο-μεθυλική κυτταρίνη (περίβλημα κάψουλας), διογκωτικός παράγοντας: ίνα μπιζελιού, εκχύλισμα αγκινάρας (9%).

Συνιστώμενη ημερήσια για κατανάλωση δόση: 2 κάψουλες ημερησίως (πρωί-βράδυ) μισή ώρα πριν από το γεύμα.
Μορφή - Συσκευασία: 60 κάψουλες

Προειδοποιήσεις:

  • Αλλεργίες σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Σε ασθενείς που έχουν υποστεί αφαίρεση χολής ή έχουν πέτρα στη χολή. Δεν υπάρχει εμπειρία του HEPAVERDE 100 κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας και γι’ αυτό η χρήση του σε αυτές τις περιπτώσεις αντενδείκνυται.
  • Να μη γίνεται υπέρβαση της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 14186/25-02-2015
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Σχετικά Προϊόντα